Dorim sa oferim o paleta larga de servicii dermato-estetice, care sa vina in sprijinul respectului dumneavoastra de sine.
Tratamentul cu toxina botulinica (Botox) are indicatii in dermatologie in tratamentul ridurilor periorbitale (in jurul ochilor), frontale transversale (frunte), periorale (in jurul gurii), a benzilor platysmale (pielea flasca de la nivelul gatului) precum si in controlul hiperhidrozei axilare sau palmare (transpiratia excesiva de la nivelul axilei sau palmelor). Tratamentul se aplica intr-una sau mai multe sedinte prin injectarea de toxina botulinica la nivelul zonei de interes, iar efectul se instaleaza dupa 2-4 zile, atingand maximul dupa 7-10 zile si mentinandu-se 2-5 luni. Mecanismul de actiune este prin blocarea contractiei musculare voluntare sau involuntare de la nivelul zonei tratate, blocarea fiind reversibila.

Servicii estetice

Tratamentul cu fillere consta in injectarea de substante chimice cu structura variata cu scopul corectarii unor defecte faciale sau al remodelarii structurilor anatomice interesate. Substantele chimice (fillerele) folosite sunt biodegradabile sau inerte (permanente). Tratamentul poate fi insotit de diverse reactii adverse, temporare (echimoze, eritem, edem, granuloame) sau permanente (cea mai severa-necroza tisulara). Fiecare produs are o serie de reactii adverse specifice, ceea ce impune o discutie prealabila amanuntita in fiecare caz in parte. Durata de actiune a acestor produse este diferita pentru fiecare produs utilizat.
Peelingurile chimice se refera la aplicarea unuia sau mai multor agenti chimici in scopul exfolierii controlate, urmata de regenerare cutanata, avand drept rezultat un aspect intinerit al pielii. Se clasifica in peelinguri superficiale, medii sau profunde in functie de profunzimea distructiei indusa de agentul chimic. Aplicarea se face intr-una sau mai multe sedinte in functie de produsul folosit, iar durata efectului obtinut este de ordinul lunilor sau anilor. Indicatiile peelingului sunt fotoimbatranirea cutanata, modificari de hiperpigmentare, cicatrici minore postacneice, riduri fine, etc. Peelingurile sunt urmate, de regula, de descuamare cutanata cu eritem (roseata) la nivelul zonei de aplicare, ceea ce impune un protocol riguros de ingrijire post-peeling (fotoprotectie, hidratare, etc).