Laserul Candela V Beam Perfecta reprezinta o tehnologie avansata ,de ultima generatie , perfectionata de-a lungul a 20 de ani, perfect pentru orice leziune vasculara a pielii ,tratand orice pata rosie sau bruna de pe piele.

Laser Candela V-beam Perfecta

Laser pulsat VBeamCe este laserul V Beam Perfecta?

Este laserul perfect pentru tratamentul rozaceei, vinisoarelor dilatate de pe fata, cuperozei, dar si pentru reducerea rosetii de la nivelul decolteului si gitului (poikilodermia Civatte) - standardul mondial in tratamentul leziunilor vasculare.Dezvoltat pe baza tehnologiei Pulsed Dye Laser – Vbeam Perfecta este eficient in eliminarea imediata a oricarei leziuni vasculare de la suprafata pielii, indiferent de natura sau localizarea ei.

Ce afectiuni se pot trata cu Candela V Beam Perfecta?

Cuperoza este o afectiune difuza ce afecteaza fata si decolteul, uneori sub forma de foarte multe vase capilare mici si ramificate. Laserul VBeam Perfecta inchide  capilarele si poate rezolva problema instantaneu sau in cazurile severe, dupa maximum 3 sedinte.

Reintinerirea pielii  se adreseaza pacientilor de toate varstele. Cu ajutorul lui tratam petele rosii din nastere cunoscute sub numele de nevus flameus (pata de vin), hemangioamele, cicatricile rosii, lacurile venoase, vergeturile rosii. Datorita tehnologiei micropuls care protejeaza pielea de purpura este posibila. Utilizarea de energii mari,in conditii de siguranta chiar si pentru tratarea pielii delicate a copiilor, putand fi utilizat pentru eliminarea hemangioamelor. Modificarea lungimii de unda si sistemul  incorporat de racire a pielii, cresterea eficacitatea laserului in tratamentul leziunilor vasculare cu o rata redusa de efecte secundare. Este util in reducerea aspectului cenusiu al cearcanelor. Vergeturile rosii pot fi tratate ,ele raspunzand mai bine la tratament decat cele albe-sidefii. Verucile pot fi tratate cu succes prin inchiderea vaselor  capilare care le hranesc .

                       Este dureros?

Tratamentul nu necesita timp de recuperare , este total nedureros si intotdeauna estetic!